Veelgestelde vragen

Voor alle vragen over virtuele tours, panoramafoto's en 360 graden rondleidingen kan je hier terecht. Wordt je vraag niet beantwoord? Neem dan gerust contact op.

Waarom zou ik een 360° tour laten maken?

De foto's worden automatisch toegevoegd aan de zoekresultaten van Google, samen met enkele foto's en een link om binnen te kijken via een 360 graden tour. Dit haalt gebruikers over de streep om zich verder te informeren en uiteindelijk een bezoek te brengen. Zij kunnen virtueel rondwandelen door te navigeren met de vertrouwde Google Street View-navigatie.

Heb je een Google+ pagina? Dan wordt deze uitgebreid met de virtuele rondleiding aangevuld met professionele foto's die genomen worden tijdens de shoot. Indien je geen Google+ pagina hebt, wordt deze gratis voor je aangemaakt en aangevuld met alle informatie waar je potentiële klanten naar op zoek zijn.

Terug naar het boven

Is mijn virtuele rondleiding zichtbaar voor smartphones en tablets?

Zowel desktopcomputers, laptops, smartphones en tablets worden ondersteund. Iedereen die op zoek is naar informatie over uw bedrijf, kantoor, winkel, ... kan alle informatie raadplegen op zijn toestel. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie, zonder dat de gebruiker iets moet installeren.

Terug naar het boven

Wat kost een virtuele rondleiding?

Je kan één of meerdere panoramas laten maken. Met één 360 graden panorama kan je in een ruimte rondkijken vanuit één punt. Wil je je bezoeker laten navigeren zoals in Google Streetview, dan zijn meerdere panorama's nodig.

De prijs is afhankelijk van het aantal panorama's, en start vanaf 250 EUR (excl. BTW). Wil u een vrijblijvende prijsofferte? Neem dan contact op via dit formulier.

Terug naar het boven

Wat is er allemaal inbegrepen?

Na het maken van een virtuele tour en professionele foto's van uw zaak, zorgen we voor:

  • Een 360 graden virtuele tour van je zaak waarin je kan navigeren
  • Een 10-tal professionele foto's van je zaak, het interieur en andere elementen in hoge resolutie, gratis bovenop de virtuele tour
  • Het toevoegen van je virtuele tour en professionele foto's in de Google zoekresultaten
  • Een uitbreiding van je Google+ pagina met de rondleiding en foto's.
  • De integratie in Google Maps, en verbinding naar je zaak met Google Street View
  • Ondersteuning bij het toevoegen van de virtuele rondleiding op je website
  • Ondersteuning op alle mobiele apparaten zoals o.a. een iPad en andere tablets.

Terug naar het boven

Hoe snel kan een 360 graden rondleiding gemaakt worden?

Na het nemen van de foto shoot worden alle beelden verwerkt en samengevoegd tot een virtuele tour. Afhankelijk van het aantal punten waartussen genavigeerd kan worden, duurt dit enkele dagen tot een week voor de virtuele tour beschikbaar is. De professionele foto's ontvangt u nog voor de virtuele tour online staat. Wens je een virtuele tour te laten maken? Klik dan op deze link om ons te contacteren.

Terug naar het boven

Hoe kan ik mijn virtuele tour voorbereiden?

Je kan de plaats van de virtuele tour voorbereiden door ze te ordenen en op te ruimen, al is de bedoeling dat 360 graden rondleiding je zaak weergeeft zoals een klant ze kan verwachten bij een bezoek op een gewone dag.

Alle plaatsen van je zaak kunnen opgenomen in een virtuele tour, maar het is perfect mogelijk om sommige delen uit te sluiten.

Terug naar het boven

Hoe kan ik de virtuele rondleiding toevoegen aan mijn website?

De virtuele rondleiding en professionele foto's kan je eenvoudig op je website plaatsen. Hiervoor bezorgen we je alle code die je nodig hebt. Indien je hier geen ervaring mee hebt, helpen we je om de virtuele tour op je website te plaatsen.

Terug naar het boven

Ik wil een 360 graden tour laten maken. Hoe begin ik er aan?

Vul je gegevens in op dit formulier. We bezorgen je dan vrijblijvend extra informatie of een prijsofferte. Nadien maken we een afspraak en bereid je je zaak voor op de fotoshoot. We komen bij je langs en bespreken samen wat er in beeld moet komen en wat niet. De shoot duurt gemiddeld 1 tot 2 uur, afhankelijk van de grootte van je zaak.

Na het nemen van de fotoshoot worden de beelden verwerkt voor publicatie. We houden je op de hoogte van de vooruitgang en het ogenblik waarop alle beelden gepubliceerd zijn. In tussentijd helpen we je verder met alle informatie om je beelden te implementeren op je eigen website.

Terug naar het boven

Neem contact op

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf of heb je simpelweg een vraag? Stuur me een mail op adriaan.meuris@gmail.com, bel me op 0495/66.88.27 of vul het formulier hieronder in.

Onderwerp van je bericht (bv. naam van je zaak)
We gebruiken je e-mailadres enkel om je te contacteren.
Vermeld indien mogelijk de locatie, je naam en GSM-nummer.